14. september 2015

Lofoten lanserer sushitilbehør! #lofotensushi

/var/www/lofoten.no/prod/wp content/uploads/2015/09/Lofoten pack HiRes still tagline noDot

Sushi er en stor og voksende trend! Tidligere i år lanserte Lofoten Sushilaks og Sushiris, for å bidra til at sushikonsumet når nye høyder. Og nå kommer tilbehøret! Med Lofoten Sushi har du alt du trenger for enkelt å lage sushi hjemme.

  • Lofoten Sushi Su: En blanding av riseddik og sukker, blandes i den varme suhsirisen for den riktige og søtlige smaken av sushiris. En pakke er tilpasset en pakke Lofoten Sushiris og gir ca 20 biter nigiri eller to ruller maki.
  • Lofoten Soyasaus: en perfekt smaksatt sushi soyasaus med den gode søte smaken. Porsjonspakket for én person.
  • Lofoten Wasabi: ingen sushi uten wasabi blandet i soyasaus. Sterkt og godt!
  • Lofoten Chilimajones: Majones er det perfekte tilbehøret til spesielt makiruller, men også ved siden av nigiri. Chili tilfører en ny god smak som passer godt til sushi.
  • Lofoten Wasabimajones: Majones er det perfekte tilbehøret til spesielt makiruller, men også ved siden av nigiri. Wasabi er en smak som passer godt til sushi.
  • Lofoten Wasabiperler: Wasabiperlene er laget av tangekstrakt smaksatt med wasabi. Perfekt for en ekstra spiss på sushien!
  • Lofoten Ponzusaus: er en søt soyasaus smaksatt med riseddik og yuzu. Yuzu er en japansk sitrusfrukt som gir ponzusausen den autentiske og gode smaken. Perfekt tilbehør til sashimi.

Lofoten Sushi finner du tre filmer som viser hvor enkelt det nå er å lage sushi hjemme på 1-2-3; nigiri og maki, samt hvordan skjære sashimi. Filmene kan vises på ipaden på kjøkkenbenken, og tar deg steg for steg igjennom kunsten å lage sushi. Og resultatet; slett ingen kunst, men veldig god sushi. Lykke til 🙂

Bookmark and Share