12. september 2024

30 år med Fiskekaker: Lofotprodukt AS markerer historisk jubileum med «Bakgårdsfest» og en ekte italiener

En flott italiener fra 1968 må til når Lofotprodukt fyller 30 år!

Lofotprodukt AS ble grunnlagt den 12. september, takket være et sterkt fellesskap av lokale krefter og investorer som så potensialet i de knallgode fiskekakene. De hadde en klar strategi for kvalitet og lokal forankring, noe som har vært suksessoppskriften gjennom årene.

For å markere vårt 30-årsjubileum, har vi planlagt noen festlige aktiviteter som oser av både norsk og italiensk smak:

– 30 år og 30 kr: Akkurat på bursdagen kommer våre hjemmelagde fiskekaker til en herlig pris på 30 kr, tilgjengelig på dagligvarebutikkene i Lofoten.

– En klassisk italiener: Vi hedrer vår historie med innkjøp av en klassisk Fiat 500 fra 1968 – en bil som ikke bare er en tidsreise, men også en hyllest til vår evne til å kombinere det beste fra fortiden med vår moderne visjon.

– Storslått fest for ansatte: I helgen er alle ansatte invitert til en flott fest i bakgården på fabrikken (fredag) og på faglig samling på vår gamle fabrikk i meieriet (lørdag).

“Vi er utrolig stolte av alt vi har oppnådd i løpet av disse 30 årene,” sier Øystein Rist, direktør for salg og marked i Lofotprodukt AS. “Denne feiringen er vår måte å takke alle våre flotte medarbeidere, butikkene og forbrukere som har støttet oss gjennom årene. Uten deres engasjement og støtte, ville ikke denne feiringen vært mulig.”

 

Bookmark and Share