Hopp til innholdet

4 medaljer til Lofoten i NM i Sjømat 2024!

Lofoten vant medaljer i NM i sjømat og viser sin stolthet ved å merke de prisvinnende produktene med medaljer.

4 medaljer til Lofoten i NM i Sjømat 2024!

Blant totalt 120 påmeldte produkter i NM i Sjømat tok Lofoten 2 gullmedaljer, 1 sølvmedalje og en bronsemedalje! Dette er medaljer vi er utrolig stolte over og som viser at kvalitetskravene vi stiller til oss selv, blir lagt merke til og premiert.

Flere av medaljevinnerne, som Lofoten Hjemmelagde Fiskekaker, har nå blitt pyntet med «medaljer» på sine forpakninger. Dette for å vise vår stolthet, takknemlighet for alle som har støttet oss på veien og en invitasjon til nye forbrukere til å ta med produktene hjem fra butikk og forhåpentligvis la seg smaksbegeistre!

Medaljevinnerne:

GULLMEDALJE: Lofoten Hjemmelagde fiskekaker (Produktklasse: fiskekaker)

GULLMEDALJE: Lofotburger med torsk og hyse (Produktklasse: fiskekarbonader/burger)

SØLVMEDALJE: Lofotburger med torsk og sei (Produktklasse: fiskekarbonader/burger)

BRONSEMEDALJE: Lofoten einerøk ørret (Produktklasse: kaldrøkt ørret)

NM i Sjømat

Norges mesterskapet i sjømat arrangeres annen hvert år og inviterer inn norske sjømatprodusenter til å sende inn sine produkter til å konkurrer i kategorier som fiskekaker, fiskeburger og fiskpudding. En fagjury vurderer de innsendte produktene etter følgende kriterier:

  • Produktets utseende (er det appetittlig eller er det avvik man ikke forventer i produkter av denne typen
  • Lukt
  • Smak
  • Konsistens

Ønsker du å lese mer om NM i sjømat, kan du gjøre det her

Her kan du lese mer om Lofoten-produktene som vant medalje i NM i sjømat 2024

Lofoten hjemmelagde fiskekaker vant NM Gull i Sjømat 2024
Lofoten Hjemmelagde Fiskekaker med NM Gull i Sjømat 2024
Lofoten 86% Burger Torsk & Sei med NM Gull i Sjømat 2023 og NM Sølv i 2024
Lofoten 86% Burger Torsk & Hyse med NM Gull i Sjømat 2024
Lofoten 86% Burger Torsk & Hyse med NM Gull i Sjømat 2024
Lofoten Ørret Einerøkt
Lofoten Ørret Einerrøkt med NM Bronse i Sjømat 2024