Om oss

Lofotprodukt AS er en sjømatprodusent som ble etablert i 1994. Våre sjømatprodukter blir laget på vår hypermoderne fabrikk ved sjøkanten i vakre Lofoten, og solgt i hele landet.

  • Visste du at?

    150 000 fiskekakerVi produserer ca. 150.000 stk fiskekaker om dagen

Bedriften har opplevd en fantastisk vekst gjennom årene. Fra å være en lokal produsent med en omsetning på knappe 35 millioner kroner i 2001, er produktene våre i dag å finne i butikkhyller og kjøledisker i alle landets kommuner, og vi har i 2022 en omsetning på over 700 millioner kroner.
Aktiv satsing på høy kvalitet, design, produktutvikling, salg og markedsføring har vært sentralt i satsningen vår. Målet er å være i førersetet innen sjømatkategorien, og vi ønsker å tilby forbrukere fristende sjømat som er best på smak og utviklet med de aller beste råvarer.

Aktsomhetsvurderinger i Lofotprodukt

For å sikre at våre produkter er laget under anstendige arbeidsforhold og i henhold til menneskerettigheter har vi i Lofotprodukt kontinuerlig dialog med våre leverandører og vi gjennomfører aktsomhetsvurderinger som viser hvordan vi håndterer potensielle negative konsekvenser. Se vår Redegjørelse for Aktsomhetsvurderinger her.