Møt noen ansatte

Møt Åse Cecilie Johansen, Teamleder Backoffice

Dagene mine er aldri like

Navn: Åse Cecilie Johansen
Fødselsår: 1968
Hvilket år startet du hos oss: 1994
Hva består arbeidet av: Min arbeidsdag består blant annet av fakturering, regnskap og kundebehandling. Jeg jobber også på tvers av avdelingene, med forskjellige administrative oppgaver.
Hva er bra med Lofoten som arbeidsplass: Jeg får jobbe med produkter jeg har troen på, i en bedrift med gode kollegaer og hyggelige kunder. Dagene mine er aldri like!
Mitt favorittprodukt fra Lofoten: Varmrøkt pepperlaks

Møt Monica Rene Sandholm, Skiftleder råvareavdelingen.

Jeg trives veldig godt!

Fødselsår: 1984

Hvilket år startet du hos oss: 2008

Hva består arbeidet av: Min jobb er å produsere alt av røkt, gravet og speket laks og ørret. Jeg fileterer fisken når den kommer til oss og passer på at den er helt benfri før den saltes og klargjøres for røyking, speking eller graving.

Hva er bra med Lofoten som arbeidsplass: Det er en veldig trivelig arbeidsplass, det er godt samhold både i min avdeling og på tvers av avdelingene. Det er gøy å jobbe i en bedrift i utvikling!

Mitt favorittprodukt fra Lofoten: Fiskeboller, samt røkt ørret

Møt Yvonne Olsen, Produksjonsmedarbeider farseavdelingen

Det er variasjon i arbeidsoppgavene

Fødselsår: 1981
Hvilket år startet du hos oss: 2008
Hva består arbeidet av: Jeg lager farse, tapper begerprodukter og står ved stekelinja. Det er min oppgave å se til at produktene har riktig vekt, temperatur, form og farge. Jeg følger med på at begerproduktene stekes ved riktig temperatur, og at oljen er riktig dosert under stekingen av fiskekakene. Jeg plukker også ut eventuelle avvik før produktene går videre til emballering.
Hva er bra med Lofoten som arbeidsplass: Alt! Jeg har ingenting negativt å si. Det er veldig bra miljø her!
Mitt favorittprodukt fra Lofoten: 80% Fiskeburger med ørret og kveite

Møt Øystein Johansen, Produksjonsmedarbeider farseavdelingen

Jeg elsker fisk

Fødselsår: 1989
Hvilket år startet du hos oss: 2008
Hva består arbeidet av: Jeg lager farsen som fiskekakene og fiskeburgerne blir lagd av. Dette består i å måle opp og blande alle ingrediensene slik at det blir riktig smak og konsistens på de forskjellige variantene vi produserer. I min jobb er det viktig å være nøyaktig og fokusert, slik at smaken blir lik hver gang.
Hva er bra med Lofoten som arbeidsplass: Det beste med å jobbe her er definitivt de gode kollegaene
Mitt favorittprodukt fra Lofoten: Hjemmelagde Fiskekaker

Møt Ali Alnassir, Produksjonsmedarbeider emballering

Jeg har det gøy på jobben!

Fødselsår: 1993

Hvilket år startet du hos oss: 2012

Hva består arbeidet av: Når produktene er ferdig emballert er det min jobb å se til at de pakkes riktig i eskene før de sendes ut til kunden. Jeg tar også vurderinger om produktet kan sendes eller ikke, som en siste kvalitetssjekk før varen forlater oss.

Hva er bra med Lofoten som arbeidsplass: Jeg har det veldig artig på jobb, det er en veldig sosial arbeidsplass. Jeg liker også godt at det er varierte arbeidsoppgaver i løpet av dagen. Jeg kjeder meg sjelden!

Mitt favorittprodukt fra Lofoten: 80% Fiskeburger med ørret og kveite, og varmrøkt pepperlaks