Fylt torsk med rykende varm risotto
NYHET! Lofoten Fylt Torsk lager seg selv i ovnen, mens du kan tilberede en supergod risotto.
Tilsett en frisk salat og du har et lite festmåltid i hverdagen.
- Porsjoner
- 2-3 porsjoner
- Tidsbruk
- 30 min
- Sett på stekeovnen, og sett inn den fylte torsken på et stekeplate med bakepapir (se pakning).
- Kok opp hvitvin, vann og buljongterning. Hold kraften varm. Finhakk løk og hvitløk, og surr i litt olivenolje sammen med ris på middels varme. Det skal bare bli litt mykt. Hell på kraft så det nesten dekker risen. La kraften koke inn under stadig omrøring før du heller i mer kraft.
- Når du har spedd med ca. 2/3 av kraften kan du smake på risen. Den skal være litt hard. Det tar ca. 18 mimutter å koke en god risottoris.
- Stek kantareller lett brune i litt olje og vend inn i risottoen.
- Ha parmesanost, smør og olivenolje i risottoen, og smak til med salt og pepper.
- Server med en gang til den fylte torsken og gjerne med en frisk salat!