Lofotburger 86% med avokadokrem
Lofotburger 86% smaker himmelsk på grove burgerbrød med avokadokrem. Sunnere og bedre blir det ikke!
12 minutter
Ingredienser
2 porsjoner
- 86% Lofotburger torsk og hyse
- 2 grove burgerbrød
- 1 stk avokado
- Saften av 1/2 sitron
- 2 ss Crème fraîche
- 1 ts. flytende honning
- Salt og pepper
- 1/2 rødløk skåret i tynne skiver
- 4-6 sprø salatbladet (Crispy)
Fremgangsmåte
- Avokadokremen, som løfter denne retten, lager du enkelt ved å mose avokado med gaffel i en skål.
- Tilsett sitronsaft, honning og Crème fraîche, og rør det hele sammen.
- Smak til med salt og pepper.
- Stek fiskeburgere i smør eller rapsolje i en middels varme panne.
- Lag gjerne hjemmelagde burgerbrød, men ønskes en raskere løsning, varm kjøpte, grove burgerbrød i ovnen.
- Legg opp grønnsaker, avokadokrem og fiskeburger i burgerbrødet.
- Nyt!