Hopp til innholdet

Lofotburger 86% med avokadokrem

Lofotburger 86% smaker himmelsk på grove burgerbrød med avokadokrem. Sunnere og bedre blir det ikke!

12 minutter

Ingredienser

2 porsjoner
  • 86% Lofotburger torsk og hyse
  • 2 grove burgerbrød
  • 1 stk avokado
  • Saften av 1/2 sitron
  • 2 ss Crème fraîche
  • 1 ts. flytende honning
  • Salt og pepper
  • 1/2 rødløk skåret i tynne skiver
  • 4-6 sprø salatbladet (Crispy)

Fremgangsmåte

  • Avokadokremen, som løfter denne retten, lager du enkelt ved å mose avokado med gaffel i en skål.
  • Tilsett sitronsaft, honning og Crème fraîche, og rør det hele sammen.
  • Smak til med salt og pepper.
  • Stek fiskeburgere i smør eller rapsolje i en middels varme panne.
  • Lag gjerne hjemmelagde burgerbrød, men ønskes en raskere løsning, varm kjøpte, grove burgerbrød i ovnen.
  • Legg opp grønnsaker, avokadokrem og fiskeburger i burgerbrødet.
  • Nyt!