Hopp til innholdet

Lofoten Einerrøkt laks fylt med rømme- og eplesalat

Frisk rull av Lofoten Einerrøkt laks fylt med rømme- og eplesalat. Perfekt til forrett, koldtbord og julefrokost.

20 minutter

Ingredienser

4 - 6 porsjoner
  • Lofoten Einerrøkt laks 220 g
  • 1 pk kremost, romtemperert
  • 3 ss rømme
  • 1⁄4 sitron, etter smak
  • 1 eple
  • 1 vårløk
  • Pepper

Fremgangsmåte

  • Pisk kremost til luftig konsistens og tilsett rømme og sitronsaft etter smak.
  • Kutt eple i terninger, finkutt vårløk, vend inn i blandingen og smak til med pepper.
  • Legg ut skiver av einerrøkt laks og topp hver skive med rømme- og eplesalaten, ca. to ss.
  • Rull sammen skivene og fest med en cocktail-pinne. Server på små brødskiver eller kjeks og topp gjerne med litt vårløk.

Lofoten-produkter i denne oppskriften

Alle produkter