Lofoten Einerrøkt laks fylt med rømme- og eplesalat
Frisk rull av Lofoten Einerrøkt laks fylt med rømme- og eplesalat. Perfekt til forrett, koldtbord og julefrokost.
20 minutter
Ingredienser
4 - 6 porsjoner
- Lofoten Einerrøkt laks 220 g
- 1 pk kremost, romtemperert
- 3 ss rømme
- 1⁄4 sitron, etter smak
- 1 eple
- 1 vårløk
- Pepper
Fremgangsmåte
- Pisk kremost til luftig konsistens og tilsett rømme og sitronsaft etter smak.
- Kutt eple i terninger, finkutt vårløk, vend inn i blandingen og smak til med pepper.
- Legg ut skiver av einerrøkt laks og topp hver skive med rømme- og eplesalaten, ca. to ss.
- Rull sammen skivene og fest med en cocktail-pinne. Server på små brødskiver eller kjeks og topp gjerne med litt vårløk.