Lofoten Hjemmelagde Fiskekaker med pasta og pesto
En sunn og rask hverdagsmiddag som både små og store vil elske.
15 minutter
Ingredienser
3 - 4 porsjoner
- 1 pakker Lofoten Hjemmelagde Fiskekaker
- 400 g penne
- 1 glass pesto
- 50 g ristede pinjekjerner
- 1 potte basilikum
- 1 pose blandet salat
- 1 pk cherrytomater
- 1 ss olivenolje
- Revet parmesan
- Pepper
Fremgangsmåte
- Kok pasta etter anvisning på pakken
- Varm fiskekakene i panne i ca. 4-6 minutter
- Lag salat ved å blande salat med delte cherrytomater og basilikumblader, hell så over olivenolje og krydre med nykvernet pepper
- Bland den ferdigkokte pastaen med pesto og server sammen med de varme fiskekakene, salat og revet parmesan
- Dryss over ristede pinjekjerner før servering