Hopp til innholdet

Lofoten Hjemmelagde Fiskekaker med pasta og pesto

En sunn og rask hverdagsmiddag som både små og store vil elske.

15 minutter

Ingredienser

3 - 4 porsjoner
  • 1 pakker Lofoten Hjemmelagde Fiskekaker
  • 400 g penne
  • 1 glass pesto
  • 50 g ristede pinjekjerner
  • 1 potte basilikum
  • 1 pose blandet salat
  • 1 pk cherrytomater
  • 1 ss olivenolje
  • Revet parmesan
  • Pepper

Fremgangsmåte

  • Kok pasta etter anvisning på pakken
  • Varm fiskekakene i panne i ca. 4-6 minutter
  • Lag salat ved å blande salat med delte cherrytomater og basilikumblader, hell så over olivenolje og krydre med nykvernet pepper
  • Bland den ferdigkokte pastaen med pesto og server sammen med de varme fiskekakene, salat og revet parmesan
  • Dryss over ristede pinjekjerner før servering