Hopp til innholdet

Oppskrift på Familiens fiskekaker med pitabrød

Lofoten Familiens fiskekaker med pitabrød er en superrask og sunn middag! Ønsker du at familien skal spise mer fisk, er dette en enkel måte å lykkes.

12 minutter

Ingredienser

4 porsjoner
  • Lofoten Familiens fiskekaker 600g
  • 1/2 agurk skåret i tynne skiver
  • 1/2 rødløk skåret i tynne skiver
  • 8 ringer rød paprika
  • 8 blader sprø salat (Crispy)
  • 2 dl Crème fraîche
  • Revet sitronskall (gjerne økologisk)
  • Ketchup

Fremgangsmåte

  • Stek fiskekakene, i smør/rapsolje, et par minutter på hver side i en middels varm panne.
  • Varm grove pitabrød etter anvisning på pakken.
  • Skjær paprika, rødløk og agurk i tynne skiver, og klargjør salatbladene.
  • Rør inn litt revet sitronskall i en bolle med Crème fraîche, og smak gjerne til med de urtene du har tilgjengelig.
  • Del de varme pitabrødene, og dander med grønnsaker og fiskekaker.
  • Ha på ketchup eller Crème fraîche-dressing etter eget ønske.