Oppskrift på Familiens fiskekaker med pitabrød
Lofoten Familiens fiskekaker med pitabrød er en superrask og sunn middag! Ønsker du at familien skal spise mer fisk, er dette en enkel måte å lykkes.
12 minutter
Ingredienser
4 porsjoner
- Lofoten Familiens fiskekaker 600g
- 1/2 agurk skåret i tynne skiver
- 1/2 rødløk skåret i tynne skiver
- 8 ringer rød paprika
- 8 blader sprø salat (Crispy)
- 2 dl Crème fraîche
- Revet sitronskall (gjerne økologisk)
- Ketchup
Fremgangsmåte
- Stek fiskekakene, i smør/rapsolje, et par minutter på hver side i en middels varm panne.
- Varm grove pitabrød etter anvisning på pakken.
- Skjær paprika, rødløk og agurk i tynne skiver, og klargjør salatbladene.
- Rør inn litt revet sitronskall i en bolle med Crème fraîche, og smak gjerne til med de urtene du har tilgjengelig.
- Del de varme pitabrødene, og dander med grønnsaker og fiskekaker.
- Ha på ketchup eller Crème fraîche-dressing etter eget ønske.