Hopp til innholdet

Påleggsrøre med Lofoten Einerrøkt laks

Lag en deilig påleggssalat av Einerrøkt laks, eple, crème fraîche og et hint av dijonsennep og rødløk. Blandingen holder seg godt i kjøleskapet og kan fint lages kvelden før. Nytes sammen med godt brød eller nybakte rundstykker.

15 minutter

Ingredienser

2-4 porsjoner
  • Lofoten Einerrøkt laks 220 g
  • 1/4 rødløk
  • 1/2 eple
  • 1 ss dill
  • 4 ss crème fraîche
  • 2 ts dijonsennep
  • 2 ts flytende honning

Fremgangsmåte

  • Skjær einerprøkt laks i strimler og finkuttet rødløk, eple og dill.
  • Pisk crème fraîche til luftig konsistens og vend inn dijonsennep og honning. Tilsett de øvrige ingrediensene og bland godt.
  • Server på varme rundstykker eller annet godt brød. Topp gjerne med litt einerprøkt laks og dill.

Lofoten-produkter i denne oppskriften

Alle produkter