Påleggsrøre med Lofoten Einerrøkt laks
Lag en deilig påleggssalat av Einerrøkt laks, eple, crème fraîche og et hint av dijonsennep og rødløk. Blandingen holder seg godt i kjøleskapet og kan fint lages kvelden før. Nytes sammen med godt brød eller nybakte rundstykker.
15 minutter
Ingredienser
2-4 porsjoner
- Lofoten Einerrøkt laks 220 g
- 1/4 rødløk
- 1/2 eple
- 1 ss dill
- 4 ss crème fraîche
- 2 ts dijonsennep
- 2 ts flytende honning
Fremgangsmåte
- Skjær einerprøkt laks i strimler og finkuttet rødløk, eple og dill.
- Pisk crème fraîche til luftig konsistens og vend inn dijonsennep og honning. Tilsett de øvrige ingrediensene og bland godt.
- Server på varme rundstykker eller annet godt brød. Topp gjerne med litt einerprøkt laks og dill.