Den original Lofotburgeren, laget i havgapet på vår fabrikk i Lofoten.
Lofotburger med Torsk og Hyse er en skikkelig god fiskeburger som inneholder hele 86% fisk. Hver burger er 125 g, inneholder tydelig biter av torsk- og hysefilet, samt et innslag av grovmalt sort pepper. Siden burgeren er grovkuttet kan det forekomme bein, selv om vi benytter beinfri fiskefilet.
Med Lofotburger på bordet får du en god og rask fiskemiddag!
Ingredienser
Fisk* 86 % (hyse 43 %, torsk 22,5 %, hvitlaks 20,5 %), melk, smør (melk), potetmel, potetflakes, løk, dijonsennep, pepper, salt, sellerisalt, hvitløk, muskatblomme. Stekt i rapsolje. *Fangstsone: Nordøstlige Atlanterhavet.
Næringsinnhold
Pr 100 g:
Energi  549 kJ (131 kcal)
Fett  6,0 g
- hvorav mettet fett 1,0 g
Karbohydrater  4,4 g
- hvorav sukkerarter 0,4 g
Fiber  0,1 g
Protein  14,9 g
Salt 1,1 g
Allergener
Fisk, melk, sennep og selleri