Familiens fiskekaker med rødbete-råkost, byggryn og yoghurtdressing à la Berit Nordstrand

Dette er en supergod og veldig sunn fiskemiddag med masse smak! Perfekt næring for kroppen - laget av kostholdsekspert Berit Nordstrand.

Porsjoner
4 porsjoner
Tidsbruk
30 min
  • Riv rødbetene grovt på et rivjern. Prøv å sile av litt av juicen.
  • Press over appelsinsaft og noen dråper olivenolje samt litt finrevet appelsinskall.
  • Smak til med litt salt.
  • Rist valnøtter i en tørr panne, og dryss over råkosten rett før servering.
  • Renn av yoghurten i et kaffefilter slik at den blir “tørr”.
  • Riv agurk og finkutt stangselleri og bland sammen med yoghurten.
  • Tilsett kuttet dill og sitronsaft.
  • Smak til med litt salt.
  • Stek fiskekaker i en middels varm panne i smør eller olje, noen minutter på hver side.
  • Byggryn kokes etter anvisning på pakken.