Familiens fiskekaker med rødbete-råkost, byggryn og yoghurtdressing à la Berit Nordstrand
Dette er en supergod og veldig sunn fiskemiddag med masse smak! Perfekt næring for kroppen - laget av kostholdsekspert Berit Nordstrand.
- Porsjoner
- 4 porsjoner
- Tidsbruk
- 30 min
- Riv rødbetene grovt på et rivjern. Prøv å sile av litt av juicen.
- Press over appelsinsaft og noen dråper olivenolje samt litt finrevet appelsinskall.
- Smak til med litt salt.
- Rist valnøtter i en tørr panne, og dryss over råkosten rett før servering.
- Renn av yoghurten i et kaffefilter slik at den blir “tørr”.
- Riv agurk og finkutt stangselleri og bland sammen med yoghurten.
- Tilsett kuttet dill og sitronsaft.
- Smak til med litt salt.
- Stek fiskekaker i en middels varm panne i smør eller olje, noen minutter på hver side.
- Byggryn kokes etter anvisning på pakken.