Familiens MINI fiskekaker med ovnsstekte poteter, salat og Crème Fraîche dressing

Familiens minifiskekaker er barnas favoritt. Disse små, deilige fiskekakene er lette å like for både store og små. Server med ovnsbakte småpoteter, en frisk salat og en Crème Fraîche dressing, og du blir dagens helt hjemme.

Porsjoner
3 porsjoner
Tidsbruk
30 min
  • Legg potetene i en ildfast form, krydre med timian, salt og pepper og stek i oven i 200 grader i ca
  • 20-30 min.
  • Vend om på potetene et par ganger under stekningen.
  • Riv gulrøttene grovt med ostehøvel eller mandolin på langs. (Eller vanlige gulrøtter).
  • Skjær rødløken i skiver.
  • Bland grønnsakene sammen og press litt sitron over, pynt med timian.
  • Stek fiskekaker i en middels varm panne i smør eller olje, noen minutter på hver side.
  • Server med Crème Fraîche blandet med saften av sitron og litt hakkede urter