Familiens MINI fiskekaker med ovnsstekte poteter, salat og Crème Fraîche dressing
Familiens minifiskekaker er barnas favoritt. Disse små, deilige fiskekakene er lette å like for både store og små. Server med ovnsbakte småpoteter, en frisk salat og en Crème Fraîche dressing, og du blir dagens helt hjemme.
- Porsjoner
- 3 porsjoner
- Tidsbruk
- 30 min
- Legg potetene i en ildfast form, krydre med timian, salt og pepper og stek i oven i 200 grader i ca
- 20-30 min.
- Vend om på potetene et par ganger under stekningen.
- Riv gulrøttene grovt med ostehøvel eller mandolin på langs. (Eller vanlige gulrøtter).
- Skjær rødløken i skiver.
- Bland grønnsakene sammen og press litt sitron over, pynt med timian.
- Stek fiskekaker i en middels varm panne i smør eller olje, noen minutter på hver side.
- Server med Crème Fraîche blandet med saften av sitron og litt hakkede urter