1. februar 2013

Lofoten Fiskeburgere i ny drakt med enda bedre smak, ny variant og praktisk topakk emballasje

«Rett på Smak» blir historie når Lofoten Fiskeburgere relanseres. Lofoten er «Rett fra Havet» og dette skal være pay-off for merkevaren på alle våre produkter.

Lofoten relanserer «smaksserien» og både smak og konsistens er forbedret. Øyvind Hjelle har i samarbeid med våre dyktige kokker på prøvekjøkkenet utviklet en ny resept med kun ekte og naturlige råvarer, og en fantastisk god smak. Vi er overbevist om at endringen vil bli tatt godt imot av alle våre lojale Lofoten Fiskeburger-forbrukere, og at de som ikke har prøvd produktene tidligere nå vil smake.

Fiskeburger med ost og bacon utgår, og erstattes av den spennende varianten Fiskeburger med røkt ørret og vårløk.

Fiskeburgerne tas nå inn i Lofotens hvite, rene designuttrykk. Farget typografi og bildene av ingrediensene tydeliggjør at dette er mer smaksrike produkter og differensierer fra Hjemmelaget serien.

Den store nyheten som vi tror både butikksjefene og forbrukerne virkelig kommer til å sette pris på ved denne relanseringen, er den nye emballasjen. Topakk løsning er svært praktisk for alle mindre husholdninger, og også for alle familiene som lever hektiske liv der man flere ganger i uken spiser middag uten at alle er samlet. To deilige fiskeburgere kan varmes opp, og de to gjenværende har like god holdbarhet som tidligere. Praktisk, sunt og smakfullt fiskemåltid!

Fiskeburger med røkt ørret og vårløk Fiskeburger med sei og purreløk Fiskeburger med steinbit og hvitløk

Bookmark and Share