2. mars 2017

Nyhet! Glutenfrie fiskekaker uten tilsatt melk!

 

Oppskrift på kjapp og sunn middag!

Nå finner du nyheten «Familiens fiskekaker»   i butikken. De nøkkelhullsmerkede fiskekakene er både sunne og gode, og gjør det superlett for barn  å spise mer fisk.  Fiskekakene er glutenfrie og uten tilsatt melk, og inneholder selvfølgelig kun naturlige råvarer.

Til 4 personer
1 pakke med Familiens fiskekaker 600g
4 grove pitabrød
1 hjertesalat
1 agurk
1 pk. cherrytomater
2 dl lettrømme
1 ss Sweet Chilisaus

Slik gjør du:

Varm fiskekakene på medium varme i en stekepanne med litt olje eller smør, ca. 2 minutter på hver side. Stek pitabrødene i ovnen etter anvisning på pakken. Kutt opp tomater og agurk i tynne skiver, og kutt av hele blader på hjertesalaten.

Bland rømme og Sweet Chilisaus i en skål, og smør så dressingen på bunnen av pitabrødet som er delt i 2. Dandér deretter fiskekaker og grønnsaker i pitabrødet, og du har en rask og sunn middag klar på et blunk.  

Laget i Lofoten  <3

 

Bookmark and Share