Endelig kommer oppfølgeren til suksessen Lofoten 80% Grov fiskeburger på markedet. Oppskriften er utviklet i samarbeid med den dyktige kokken Øyvind Hjelle, basert på den samme grunnresepten som det opprinnelige produktet. Forbrukertilbakemeldinger tyder på at veldig mange nordmenn har funnet sin favoritt i 80%-burgeren. Den er saftig, smaksrik, grovkuttet og inneholder mye fisk. Men ikke alle er glad i rød fisk, og de vil nå få et alternativ som er litt mildere på smak, samtidig som det er den samme, grove og gode konsistensen, og like høyt fiskeinnhold. Sunt, enkelt å tilberede og veldig godt!
- Lofotprodukt ble kåret til Årets mat- og drikkeprodusent 2013!
- Markerer 10 år med Lofoten
- Lofotprodukt nominert til Årets mat- og drikkeprodusent
- Årets Lofotfiske er i gang!
- Vi lanserer ny Lofoten 80% Grov fiskeburger
- Lofoten Fiskeburgere i ny drakt med enda bedre smak, ny variant og praktisk topakk emballasje
- Lofoten endelig med reklamefilm!
- Kverva blir majoritetsaksjonær
- Lofotprodukt overtar Manger Seafood
- Lansering Lofoten-Lyngen reker