6. mars 2015

Nå kan du enkelt lage sushi hjemme!

LofotenSushi_8Sushi er en stor og voksende trend, og nå tar Lofoten grep for å bidra til at sushikonsumet når nye høyder. Med sine nye produkter, Lofoten Sushilaks og Lofoten Sushiris, blir det nå enkelt å lage sushi hjemme.

– Vi vet at en stor barriere for mange i forhold til å skulle lage sushi hjemme er tilberedning av sushirisen. Det er vanskelig å få et godt resultat og ikke minst svært tidkrevende. Med Lofotens nye Sushiris fjerner vi «tidstyven», da risen er klar etter bare 90 sekunders oppvarming i mikrobølgeovn, forteller Camilla Beck Sætre, markedssjef i Lofotprodukt AS.

Lofoten Sushiris er ekte koshihikari-ris, produsert for Lofoten i sushilandet Japan. Den er ferdig kokt, trenger kun kort oppvarming, og holder til ca 20 biter nigiri.

I tillegg lanserer Lofoten sin egen «Sushilaks». Sushilaksen er fra den fineste delen av fisken, og en pakke Sushilaks passer perfekt til en pakke Sushiris.

– Gjennom denne lanseringen tar vi enkelheten til et nytt nivå. I tillegg til disse svært smakfulle og lettvinte sushiproduktene, lanserer vi tre introduksjonsfilmer, som trinn for trinn viser hvor enkelt det nå er å lage sushi hjemme, forteller Sætre.

Du finner de nyttige introduksjonsfilmene, sammen med en morsom ny reklamefilm, på lofoten.no/sushi.

 

Bookmark and Share