24. juni 2015

Lofoten gir deg et sunt alternativ til pølse på Statoil!

De ansatte ved Statoil Svolvær tok godt i mot nyheten om at fiskeburgere fra Lofoten skal inngå i deres mattilbud i sommer. Foran fra venstre: Kenneth Rongve (Key Account Manager i Lofotprodukt AS), Sølvi Stemland (Statoil Svolvær) og Camilla Steinberg (Kategorisjef mat, Statoil Fuel and Retail Norge).

De ansatte ved Statoil Svolvær tok godt i mot nyheten om at fiskeburgere fra Lofoten skal inngå i deres mattilbud i sommer. Foran fra venstre: Kenneth Rongve (Key Account Manager i Lofotprodukt AS), Sølvi Stemland (Statoil Svolvær) og Camilla Steinberg (Kategorisjef mat, Statoil Fuel and Retail Norge).

I sommer blir det like naturlig å kjøpe fiskeburgere fra Lofoten, som å kjøpe pølse og hamburger, på åtte av Statoils bensinstasjoner. Dersom forbrukerne liker det de får servert, kan fiskeburgerne bli å finne også på flere stasjoner fra høsten av.

– Vi har hatt etterspørsel etter fiskeburgere på flere stasjoner i nord. Vi har derfor igangsatt en test på åtte av våre nordlige stasjoner, og tilbyr dermed kundene et nytt alternativ i matdisken som vi tror vil treffe forbrukerne, forteller Camilla Steinberg, Kategorisjef mat i Statoil Fuel and Retail Norge.

– Dette er en spennende mulighet i et nytt marked for oss. Lofoten fiskeburgere, som skal selges både i løs vekt og med tilbehør, er veimat i verdensklasse som smaker godt for hele familien. Vi er sikre på at forbrukerne vil sette pris på et sunt og velsmakende alternativ når de er i farta, uttaler Kenneth Rongve, Key Account Manager i Lofotprodukt AS.

Det er Lofotens grove fiskeburgere med 80 % fisk av torsk og sei som nå settes på Statoil-menyen. Og fiskeburgerne er både gluten- og melkefri.

– Menyen er utviklet av Lofotprodukt. Vi reiser nå rundt på de utvalgte stasjonene for å lære dem hvordan fiskeburgerne fra Lofoten best serveres, forteller Rongve som selv synes det nye produktet smaker utmerket.

Testsalget starter fredag 26. juni, og varer ut sommeren. Det er Statoil i Svolvær, Leknes, Reine, Sortland, Fauske, Evenes, Narvik og Skibotn som i første omgang skal teste ut det nye tilbudet.

 

Bookmark and Share