19. mai 2015

Åpner serveringsstedet Taste Depot Lofoten

Med våren kommer kjærligheten til Lofoten. Og når serveringsstedet «Taste Depot Lofoten» åpner dørene lørdag 23. mai, avslører reiselivsnæringen og sjømatnæringen at de har funnet tonen på kaikanten i Svolvær. 

– «Taste Depot Lofoten» er ikke bare et tilskudd til serveringstilbudet i byen. Det er et helt nytt konsept innen det vi kaller matopplevelser. Det er også en særdeles spennende konstellasjon mellom Lofotens største næringer forteller Geir Martin, aktivitetsleder i reiselivsbedriften XXLofoten, som i 2012 ble kåret til Årets reiselivsbedrift i Norge.

Med seg på laget har han sjømatprodusenten Lofotprodukt AS, som hovedleverandør av både råvarer og matminner til serveringsstedet. To ambisiøse bedrifter som med hver sin innfallsvinkel har fokus på å bygge merkevaren Lofoten.

– Det er viktig både for oss og for turistnæringen at tilreisende får kjenne den gode smaken av Lofoten. På den måten skaper vi gjenkjøp, både av opplevelser og produkter. Vi er derfor svært fornøyde med at dette matkonseptet nå etableres i Lofoten, forteller André S. Misund, salgssjef Storhusholdning i Lofotprodukt AS.

Initiativtakerne beskriver selv Taste depot Lofoten som en urban sjømatbutikk. Serveringsstedet får 25 sitteplasser inne, 50 sitteplasser ute, og en innbydende butikk for matminner.

Besøk Taste Depot Lofoten på Facebook.

 

 

Bookmark and Share