19. september 2018

NYHET! Lofoten lanserer Proburger – og frir til kostholdsinteresserte folk som er glad i trening!

Etter mye fokus i media på fallende sjømatkonsumt blant de yngre har Lofoten utviklet en helt ny serie med ekstra proteinrike fiskeburgere. Proburger er designet for å møte den økende interessen for kosthold og trening hos yngre målgrupper.  Med den nye Proburgeren setter Lofoten fiskeburgere på kartet som en fantastisk proteinkilde, og ikke minst; som et kjapt og enkelt måltid som smaker herlig.

Proburger er laget med renskåret fiskefilet og et fiskeprotein som tas raskt opp i kroppen. Proteintilskuddet kommer i tillegg til burgernes naturlige høye proteininnhold som følger av den høye andelen fisk i burgerne. Proburger er rik på omega-3 og jod, noe som er viktige næringsstoffer for kroppen. Lofoten Proburger er med andre ord en skikkelig gladnyhet for forbrukere som er opptatt av mat og helse. Og selvsagt smaker de utrolig godt!

Proburger lanseres i 2 smaksvarianter:

  • Cheese & Bacon
  • Spicy Chili
Bookmark and Share