14. oktober 2019

Lofoten lanserer skikkelig stor fiskegrateng!

Endelig kommer Lofoten med en stor, fersk fiskegrateng på hele 900 gram som er nok mat til en familie på 4. Fiskegratengen er laget med de aller beste råvarer og torsk som er fanget i det kalde, klare havet i nord. Den har i tillegg en ekstra god topping som både smaker og lukter innbydende, og som gjør det enkelt for hele familien å velge fisk til middag.

Fryst fiskegrateng er gjerne enkelt, men tar lang tid å tilberede. Lofoten Stor fiskegrateng er fersk og derfor ferdig på kjappe 25 minutter. Det skulle være akkurat nok tid til å dele opp noen friske grønnsaker som sukkererter, søtpaprika og cherrytomater, og dekke på til et hyggelig familiemåltid. Gratengen smaker forresten også godt med en frisk, klassisk råkostsalat med sitronsaft samt revne gulrøtter og epler.

Bookmark and Share