10. september 2021

Kjøttdeig av laks, endelig er den her!

Vi er utrolig stolte av å presentere Lofoten Kjøttdeig av laks. Det er på høy tid at det er mulig å få kjøpt et fiskebasert alternativ til kjøttdeig av okse, kylling og svin. Kjøttdeig av laks inneholder norsk laks av superior kvalitet.

Kjøttdeig av laks krever ingen spesielle krydder eller retter. Passer spesielt godt til taco, pasta, lasagne og ulike typer boller og burgere. Stekes slik du er vant til å lage kjøttdeig og er ferdig på kun 4-5 minutter. I kjøttdeig av laks benyttes det en magrere del av fisken, dette gir et høyere proteininnhold på 21% mot 19% i vanlig laks og et lavere fettinnhold med 11% mot 16% for vanlig laks. Mye av laksesmaken sitter i fettet, så du vil kanskje oppleve at kjøttdeig av laks smaker noe mildere.

Bruk kjøttdeig av laks som et smart byttetriks for å lage smakfulle fiskeretter.
100% enkelt
100% god stemning
100% rent produkt av Norsk superior laks

Vi er 100% stolte av dette produktet og håper du også synes Lofoten Kjøttdeig av laks er en god ide.

Her kan du lese mer https://lofoten.no/produkt/kjottdeig-av-laks

Her kan du se en video https://www.youtube.com/watch?v=wKaH2fdr8WE

Bookmark and Share