22. september 2021

NYHET! Lofoten Fylt Torsk er blitt glutenfri

Lofoten Fylt Torsk har siden lansering høsten 2020 blitt tatt godt i mot av den norske forbruker. Vi har i løpet av året fått mange henvendelser fra forbrukere som ønsker at vi skal gjøre disse produktene glutenfrie. Flere har lest på pakken og oppdaget at sausene allerede er glutenfrie, og at det kun var paneringen som gjensto.

Derfor er Lofoten Fylt Torsk med sitron og persille og Lofoten Fylt Torsk med basilikum og parmesan nå blitt glutenfrie. Torsken er fylt med smakfull saus, og dekket av en sprø, god og nå glutenfri panering! Like god som alltid!

Produktene er allerede ute i butikk, så det er bare å glede seg. De glutenfri pakkene vil være merket med glutenfri på forsiden av pakken. Vær obs på at det fremdeles kan  finnes produkter på markedet av den «gamle» varianten som er med gluten. Så sjekk pakken før du kjøper den.

Produktene selges hos Kiwi, Meny, Spar, Joker og Bunnpris. Pakken inneholder 4 fileter av 100 g hver.

 

Bookmark and Share