5. mai 2022

Finn gullbilletten og vinn tur til magiske Lofoten!

Finn gullbilletten og vinn tur til magiske Lofoten! Vi har gjemt to gullbilletter i gulleskene med Lofoten Einerrøkt Laks og Einerrøkt Ørret. Er du den heldige og finner en av de to gullbillettene, vinner du et reisegavekort for to til Lofoten.

Slik deltar du
1. Kjøp gulleskene med Lofoten Einerrøkt Laks eller Einerrøkt Ørret 260 g.
2. Se etter gullbilletten inni pakken. Ved funn av gullbilletten kontakt Lofoten på e-post: firmapost@lofoten.no eller telefon: 76 08 70 00. Du må kunne fremvise gullbillett og gullesken.

Konkurransen varer fra 4. april – 26. juni 2022. Fullstendige konkurransevilkår finner du nedenfor:

Premier
2 stk. reisegavekort til Lofoten for to personer til en verdi av 30 000 kr, levert av Expa Travel.

Mer informasjon om premien finner du her.

Konkurranseregler
Konkurransen er kjøpsbetinget. Kjøp en gulleske med Lofoten Einerrøkt Laks eller Lofoten Einerrøkt Ørret 260 g og se etter gullbilletten i esken.

Ved funn av gullbilletten kontakt Lofoten på e-post: firmapost@lofoten.no eller telefon: 76 08 70 00. Du må kunne fremvise gullbillett og gullesken.

Generell informasjon
«Finn gullbilletten og vinn tur til magiske Lofoten» er en konkurranse som varer fra 4. april – 26. juni 2022. Ved å delta i konkurransen bekrefter du at du godtar konkurransereglene. Konkurranseperioden kan endres uten forvarsel.

Hvem kan delta?
Konkurransen er åpen for alle over 18 år. Deltakere som er under 18 må ha foresattes samtykke til å delta. Ansatte i Lofotprodukt AS, deres familiemedlemmer og personer som er faglig knyttet til administrasjon av konkurransen kan ikke vinne premien.

Trekning og vinnermuligheter
Alle som kjøper en gulleske med Lofoten Einerrøkt Laks eller Lofoten Einerrøkt Ørret 260 g er med i konkurransen. Ved funn av gullbillett må vinneren kontakte Lofoten på e-post: firmapost@lofoten.no eller telefon: 76 08 70 00 innen 1. juli 2022. Du må kunne fremvise gullbillett og gullesken. Vinneren vil deretter bli kontaktet av Lofoten via telefon eller e-post hvor all nødvendig informasjon vil bli oppgitt.

Du kan kjøpe så mange konkurranseprodukter du vil for å øke dine vinnersjanser.

Vinneren av premien står selv ansvarlig for å innrapportere gevinsten hos skattemyndighetene og betale eventuell skatt av den.

Andre forhold
Lofoten forbeholder seg retten til å publisere navn på og bilde av vinnerne i fremtidig markedsføring uten rett til særskilt vederlag for vinneren. Dersom denne konkurransen ikke kan gjennomføres som planlagt, forbeholder organisatoren seg retten til å endre vilkårene for konkurransen. Organisatoren kan diskvalifisere enhver deltager i konkurransen eller nekte å gi ut premie dersom deltagerne ikke opptrer i samsvar med konkurransevilkårene, eller dersom det er mistanke om juks.

Personvern
Vinneren av konkurransen må oppgi kontaktopplysningene sine for at Lofotprodukt AS skal kunne sende informasjon om premien til vedkommende. Dine personopplysninger vil kun benyttes i forbindelse med administrasjon av konkurransen, og behandles i samsvar med reglene i personopplysningsloven. Behandling av personopplysninger er nødvendig for å oppfylle Lofotprodukt AS sin forpliktelse til å utlevere premien, jf. GDPR art. 6 nr. 1 bokstav b. Det er frivillig å oppgi personopplysninger i forbindelse med konkurransen, men dersom du ikke oppgir opplysningene, kan vi ikke sende informasjon om premien til deg. Formålet med behandlingen er å trekke vinnere og premier til vinnerne av kampanjen. Alle personopplysninger slettes umiddelbart etter at konkurransen er avsluttet. Dine kontaktopplysninger blir ikke delt med tredjepart. Du har rett til innsyn i hvilke personopplysninger vi har lagret om deg, og kan kreve retting eller sletting av disse på et hvilket som helst tidspunkt. Du kan klage over behandlingen av personopplysningene til Datatilsynet. Ved å akseptere disse konkurransereglene samtykker du til at Lofotprodukt AS kan behandle dine personopplysninger i forbindelse med konkurransen. Ansvarlig for behandlingen er: Lofotprodukt AS, Havet 45, 8370 Leknes

Dersom du har spørsmål, kan du kontakte firmapost@lofoten.no eller Lofotens kundesenter på telefon: 76 08 70 00.

Bookmark and Share