31. oktober 2022

Årets julegave kommer fra havet!

Den populære Lofotkista© er endelig tilbake! Eskattekiste med god mat, fylt til randen med kvalitetsprodukter. Perfekt julegave til familie, venner, ansatte og forretningsforbindelser!


Kjenner du historien om Lofotkista? Lofotkista var kanskje den viktigste delen av utrustningen når fiskerne i gamle dager skulle dra på Lofotfiske i skreisesongen. Her lå alt som trengtes – fra brød, smør og ost, til varme ullstrømper og votter.

Til jul fyller vi en egen kiste og tilbyr deg de beste matvarene Lofoten har å by på. Produktene i Lofotkista© er nøye utvalgt for å gi deg et komplett koldtbord. Her finner du både einerrøkt laks og ørret, gravet laks, sild, fiskekaker, gomme og mye mer. I tillegg til sjømat, får du også spekemat fra Horns Slakteri og Tromsø, Mimi Sennepssaus, ost fra Aaland Gård, fjellvann fra Lofoten Arctic Water og fiskekrydder fra Lofoten Seaweed. Produktene kommer i en praktisk kjølebag som kan gjenbrukes. Selve kista er laget i solid utførelse av norsk furu og snekret av innsatte i Bodø Kretsfengsel som et samfunnstiltak.

I år kommer Lofotkista© i to utgaver
I år tilbyr vi to varianter av Lofotkista©, slik at du kan velge den kista og utvalget som passer deg best. Begge kistene inneholder en rekke nord-norske kvalitetsprodukter.

Nettbutikk
Lofotkista© kjøper man via Lofotens nettbutikk ved å klikke seg inn på nettbutikk.lofoten.no, hvor man enkelt kan legge inn bestilling for å sikre seg den populære julegaven til ansatte og forretningsforbindelser.

For mer informasjon, kontakt;

Bjørn Håkon Liland, Salgsansvarlig for Lofotkista© på tlf. 415 18 500

Øystein Rist, Daglig leder i Lofotprodukt AS på tlf. 957 81 337

Bookmark and Share