10. januar 2022

Slik panter du Lofotens emballasje med Bower-appen

Nå kan du pante alt fra Lofoten, uansett produkt eller emballasjetype!

Vi har de siste årene gjort flere emballasjeforbedringer på våre produkter for å øke holdbarhet og redusere matsvinn, og jobber kontinuerlig med flere nye løsninger for resirkulering og avfallsreduksjon.

Nå håper vi å få med oss folk til å pante emballasjen og satser på samarbeid med Bower – en app som gjør det mulig å nettopp pante emballasjen. Nå kan de som kjøper produkter fra Lofoten pante og tjene penger på den tomme emballasjen, samtidig som de gjør en innsats for miljøet. Kult, ikke sant?

Slik fungerer det:

1. Skann Lofotens emballasje hjemme.
Last ned Bower-appen i App Store eller Google Play og skann strekkoden på den tomme Lofoten-emballasjen.

2. Gå til nærmeste gjenvinningsstasjon.
Finn nærmeste gjenvinningsstasjon i Bower-appen eller registrer din egen stasjon hjemme. Gå til gjenvinningsstasjonen, pant emballasjen og bekreft i appen at du er på stedet (appen gir deg enkel veiledning til hvordan pante).

3. Få belønningen din direkte på mobilen.
Velg selv hvordan du vil bruke den innsamlede pantverdien, som å donere pengene til veldedighet, sende de til en venn eller overføre de til bankkontoen din.

Last ned Bower-appen og prøv selv! Du finner den i App Store eller Google Play.

Bookmark and Share