21. oktober 2024

Kjøp Lofotkista i vår nettbutikk

Den populære Lofotkista© er endelig tilbake! Eskattekiste med god mat, fylt til randen med kvalitetsprodukter. Perfekt julegave til familie, venner, ansatte og forretningsforbindelser!

Kjøp på nettbutikk.lofoten.no

 

Lofotkista©

Kjenner du historien om Lofotkista? Lofotkista var kanskje den viktigste delen av utrustningen når fiskerne i gamle dager skulle dra på Lofotfiske i skreisesongen. Her lå alt som trengtes – fra brød, smør og ost, til varme ullstrømper og votter.

Til jul fyller vi en egen kiste og tilbyr deg de beste matvarene Lofoten har å by på. Produktene i Lofotkista© er nøye utvalgt for å gi deg et komplett koldtbord. Perfekt som gave til familie, venner, ansatte og forretningsforbindelser + 1 flott trekiste som det hele leveres i, denne er laget i naturmateriale (gran) i Lofoten

I år kommer Lofotkista© i to utgaver
I forbindelse med Lofotens 30 års jubileum tilbyr vi i år to varianter av Lofotkista©, slik at du kan velge den kista og utvalget som passer deg best. Begge kistene inneholder en rekke nord-norske kvalitetsprodukter. Den store Lofotkista har vi kalt for Lofotkista© Jubileum og den inneholder hele 27 ulike varianter.

Lofotkista© Jubileum

Nettbutikk
Lofotkista© kjøper man via Lofotens nettbutikk ved å klikke seg inn på nettbutikk.lofoten.no, hvor man enkelt kan legge inn bestilling for å sikre seg den populære julegaven til ansatte og forretningsforbindelser.

For mer informasjon, kontakt;

Bjørn Håkon Liland, Salgsansvarlig for Lofotkista© på tlf. 415 18 500 eller vårt sentralbord på 76 08 70 00.

Bookmark and Share