22. november 2021

Julegaven til den som har alt!

Den populære Lofotkista© er endelig tilbake! En skattekiste med god mat, fylt til randen med kvalitetsprodukter. Perfekt gave til ansatte og forretningsforbindelser.

Kjenner du historien om Lofotkista? Lofotkista var kanskje den viktigste delen av utrustningen når fiskerne i gamle dager skulle dra på Lofotfiske i skreisesongen. Her lå alt som trengtes – fra brød, smør og ost, til varme ullstrømper og votter.

Til jul fyller vi en egen kiste og tilbyr deg de beste matvarene Lofoten har å by på. Lofotkista© er en skattekiste med god mat, fylt med kvalitetsprodukter og er valgt bevisst for å gi et komplett koldtbord. Her finner du både gravet laks, einerrøkt ørret, varmrøkt pepperlaks, sursild, fiskekaker, gomme og mye mer. I tillegg til sjømat, får du også spekemat fra Horns Slakteri, oster fra Aaland Gård og eplemost fra Egge gård Den perfekte julegave til den som har alt – eller til deg selv.

Ny og bedre utgave
2021-versjonen av Lofotkista© er nå i ny og bedre og mer bærekraftig versjon. Den er laget i solid utførelse av norsk furu, og selve kisten er snekret av innsatte i Bodø Kretsfengsel som et samfunnstiltak. Nytt av året er praktisk kjølebag som kan gjenbrukes og at kisten i tillegg til sjømat inneholder norsk og lokalprodusert eplemost, kjøttpålegg og ost.

Nettbutikk
Lofotkista© kjøper man via Lofotens splitter nye nettbutikk ved å klikke seg inn på nettbutikk.lofoten.no, hvor man enkelt kan legge inn bestilling for å sikre seg den populære julegaven til ansatte og forretningsforbindelser.

For mer informasjon, kontakt;

Bjørn Håkon Liland, Salgsansvarlig for Lofotkista© på tlf. 415 18 500

Øystein Rist, Daglig leder i Lofotprodukt AS på tlf. 957 81 337

Bookmark and Share