Lofotburger 86% med nydelig ratatouille
Lofoten fiskeburger med torsk og hyse passer perfekt i denne ratatoilli-retten. Men du kan godt velge den fiskeburgeren du liker best.
- Porsjoner
- 4 porsjoner
- Tidsbruk
- 40 min
- Varm fiskeburgeren i panne med smør. Bruk moderat varme slik at smøret ikke svir seg.
- Skjær opp tomat, squash og auberginne i en halv centimeter tykke skiver.
- Legg disse i brosteinmønster i en ildfast form.
- Hakk hvitløksfeddet og bland det i olivenoljen.
- Hell deretter olivenoljen over grønnsakene og salte og peppre.
- Sett formen i ovnen i ca 25 minutter på 200 grader. Nå bakes grønnsakene ferdig, og de blir saftige med en god, stekt skorpe på toppen.
- Dryss over sorte oliven hvis du liker det, olivenolje og litt friske urter.