Lofotburger med remulade, ruccola og syltet rødløk
Luksuslunsj eller en supergod og sunn middag?
Lofotburgerne finnes i flere varianter. I denne oppskriften anbefaler vi å benytte Lofotburger torsk og hyse eller Lofotburger torsk og sei. Den grove konsistensen samt den rene og naturlige smaken smaken passer ypperlig sammen med rødløken og ruccolaen.
Velbekomme,
- Porsjoner
- 3-4 porsjoner
- Tidsbruk
- 25 min
- 1. Start med å sylte rødløk slik at den er klar til servering. Rens løken og legg over i ett glass. Kok opp vann, sukker og eddik til sukkeret er oppløst og hell laken over rødløken. La det stå frem til servering.
- 2. Tilbered burgeren etter anvisning på pakken og varm brødene i en tørr stekepanne.
- 3. Anrett bruger med remulade, ruccola, lofotburger og syltet rødløk.
- Velbekomme!